ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φήμες για επικοινωνία Πασκουάλ – Παπαπέτρου

Ο Καταλανός προπονητής φέρεται να είχε τηλεφωνική επαφή με τον Έλληνα φόργουορντ.

Φήμες για επικοινωνία Πασκουάλ - Παπαπέτρου

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, γεγονός που έχει «φουντώσει» για τα καλά τις φήμες περί «εμπλοκής» του τριφυλλιού για την απόκτηση του 24χρονου -ελεύθερου πλέον- φόργουορντ.

Μια κίνηση που φέρεται να έγινε από πλευράς Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα από τον Τσάβι Πασκουάλ, αφορά τηλεφωνική επικοινωνία του «πράσινου» κόουτς με τον Έλληνα παίκτη, ούτως ώστε να συζητηθεί σε πρώτη φάση το ενδεχόμενο συνύπαρξης των δύο πλευρών.

Ο Παναθηναϊκός διαψεύδει τα όσα ακούγονται και γράφονται για τον Παπαπέτρου, αλλά οι ενδείξεις συνηγορούν στο ότι υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς «τριφυλλιού», με τον 24χρονο φόργουορντ να έχει προσελκύσει επίσης τα «ραντάρ» της Μπαρτσελόνα, της Χίμκι και της Εφές.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 43.380 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εδώ και στο εξής, σειρά παίρνουν οι -όποιες- εξελίξεις, που θα καθορίσουν εάν θα υπάρξει δυναμικό «μπάσιμο» του Παναθηναϊκού για την περίπτωση του (με ορισμένα δημοσιεύματα και «τιτιβίσματα» να αναφέρουν πως υπάρχει ήδη κρούση), ή εν τέλει ο Έλληνας φόργουορντ επιλέξει την προοπτική του εξωτερικού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...