ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίντεζης: «Συνειδητή η απόφαση του Παπαπέτρου»

Δηλώσεις για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Ιωάννη Παπαπέτρου έκανε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Πρίντεζης: «Συνειδητή η απόφαση του Παπαπέτρου»

Αναλυτικά:

“Ετσι είναι ο αθλητισμός, καμιά φορά πρέπει να είσαι ψυχρός και να παίρνεις δύσκολες αποφάσεις. Είναι φίλος μου, είναι κουμπάρος μου, είναι ώριμος για την ηλικία του, το σκέφτηκε πολύ για να το κάνει. Αν είναι σωστό ή λάθος θα φανεί στο μέλλον. Στην Ελλάδα πολλά θα ειπωθούν, για κάποιους είναι σωστή και φυσιολογική η μετάβαση από τον ένα αιώνιο στον άλλο, κάποιοι άλλοι είναι πιο συναισθηματικοί. Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει τι είναι σωστό και τι λάθος. Αν πάει στον αιώνιο αντίπαλο, στο παρκέ θα θέλω να τον κερδίζω, εκτός παρκέ θα είμαστε για πάντα φίλοι. Ο Ιωάννης πήρε μια απόφαση συνειδητή, νιώθει ότι αυτή η απόφαση θα τον βοηθήσει. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Αν αυτή η μετάβαση ήταν σε άλλη ομάδα, δεν θα ασχολιόταν κανείς. Τώρα, θα έχει σίγουρα κάποια περισσότερα σχόλια”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...