ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

«Άκυρο» στην Εφές και… εντολή για ΝΒΑ ο Σίνγκλετον

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ κατέστησε σαφές ότι θα «ψαχτεί» για την προοπτική του ΝΒΑ.

«Άκυρο» στην Εφές και... εντολή για ΝΒΑ ο Σίνγκλετον

Το όνομα του Κρις Σίνγκλετον κυκλοφορεί στην μπασκετική αγορά της Ευρώπης ως μια από τις πιο «καυτές» περιπτώσεις ελεύθερων παικτών, έχοντας ήδη απορρίψει μια σειρά προτάσεων από τους «δυνατούς» αλλά και τους… φιλόδοξους της Euroleague.

Η τελευταία ομάδα που εισέπραξε την αρνητική απάντηση του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ ήταν η Αναντολού Εφές, σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport». Οι Τούρκοι προσέγγισαν τον Σίνγκλετον με μια άκρως δελεαστική πρόταση, ωστόσο δεν απέφυγαν το… άκυρο από μεριάς του.

Ουσιαστικά, ο Σίνγκλετον επιθυμεί να «κυνηγήσει» την επιστροφή του στο ΝΒΑ, έπειτα από την τριετία στην Ουάσινγκτον με τους Ουίζαρντς (2011-14), δίνοντας μάλιστα εντολή στον ατζέντη του να προσανατολιστεί κυρίως στην αγορά των ΗΠΑ, με την προοπτική να βρεθεί ο σύλλογος που θα τον εμπιστευθεί εν όψει της νέας σεζόν.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.080 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον λόγο αυτόν, ο 28χρονος καλαθοσφαιριστής δεν φέρεται διατεθειμένος να συζητήσει τις προοπτικές που του «ανοίγονται» στην Ευρώπη…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...