ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θέλει να μείνει στην Αθήνα ο Κουρμπέλης

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δε θέλει να πιέσει τον εαυτό του, μετά τη θλάση που υπέστη και προτιμά να μην ταξιδέψει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην έχει άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο τραυματισμός του Δημήτρη Κουρμπέλη είναι το τελευταίο που θα ήθελε ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του. Η θλάση στον δικέφαλο που υπέστη χθες ο αρχηγός της ομάδας θα αφήσει εκτός δράσης τον ποδοσφαιριστή για τουλάχιστον 15 μέρες και είναι πολύ πιθανό ο έμπειρος άσος να χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα γίνει στο Τίλμπουργκ της Ολλανδίας από τις 16 μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Ακόμα δεν έχει παρθεί απόφαση αν ο Κουρμπέλης θα αναχωρήσει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για την Ολλανδία ή αν θα πάει εκεί τη δεύτερη εβδομάδα. Το ιατρικό επιτελείο και ο παίκτης θα αποφασίσουν τις επόμενες μέρες.

Πάντως, ο ίδιος ο Κουρμπέλης προτιμά να μείνει στην Αθήνα και να μη ρισκάρει, πιέζοντας τον εαυτό του, από τη στιγμή που, όπως γράψαμε και παραπάνω, η ομάδα δεν έχει μπροστά της υποχρεώσεις. Το πιθανότερο είναι ο αρχηγός του «τριφυλλιού» να μην ταξιδέψει καθόλου στην Ολλανδία και να κάνει στο Κορωπί τις θεραπείες του και το ειδικό πρόγραμμα που θα λάβει από τους γιατρούς.

Exit mobile version