ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μεταγραφή έκπληξη για τον Χουχούμη!

Νέα σελίδα στην καριέρα του πρώην «πράσινου» ποδοσφαιριστή.

Μεταγραφή έκπληξη για τον Χουχούμη!

Ο Διαμαντής Χουχούμης είχε μια επιτυχημένη σεζόν στη Σλοβακία, κατακτώντας το εγχώριο Κύπελλο με τη φανέλα της Σλόβαν Μπρατισλάβας, ωστόσο η νέα αγωνιστική περίοδος θα τον βρει σε άλλη χώρα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ήρθε σε συμφωνία με τη Βοϊβοντίνα, η οποία εξασφάλισε την υπογραφή του Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος του χρόνου θα μετακομίσει από τη Μπρατισλάβα στο Νόβισαντ της Σερβίας, με στόχο τις διακρίσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.