ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ 4 ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

Τα «πράσινα» δεδομένα για την θέση «1» (Pics)!

Το Panathinaikos24.gr σας παρουσιάζει τους 4 τερματοφύλακες που θα συμμετάσχουν στην φετινή «πράσινη» προετοιμασία.

Τα «πράσινα» δεδομένα για την θέση «1» (Pics)!

Μετά την μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα, στον Παναθηναϊκό έχουν στο μυαλό τους να δώσουν φανέλα βασικού, στον Σωκράτη Διούδη.

Ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Άρη, πραγματοποίησε 5 εμφανίσεις πέρυσι με την «πράσινη» φανέλα αφήνοντας αρκετά καλές εντυπώσεις.

Την ίδια στιγμή, στο  στρατόπεδο του «τριφυλλιού» έχουν την διάθεση να δώσουν ευκαιρίες και στον ιδιαίτερα ταλαντούχο, Κωνσταντίνο Κότσαρη.

Τρίτος είναι ο γεννημένος το 1998, Βασίλης Ξενόπουλος, ο οποίος αποτελεί «γέννημα-θρέμμα» της ακαδημίας της ομάδας.

Ο τέταρτος και μικρότερος της παρέας είναι Νίκος Χρηστογεώργος, ο οποίος υπέγραψε αυτές τις μέρες επαγγελαμτικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Το Panathinaikos24.gr σας παρουσιάζει τους «4» εκλεκτούς του Γιώργου Δώνη για τη θέση κάτω από τα γκολποστ.

Σωκράτης Διούδης

Ο Σωκράτης Διούδης είναι γεννημένος στις 3 Φεβρουαρίου του 1993 και από μικρός αγωνιζόταν τις ακαδημίες του Άρη. Ο εν λόγω τερματοφύλακας έκανε το ντεμπούτο του το 2011 και στην πρώτη θητεία στον Άρη, μέχρι το 2014, αγωνίστηκε 46 φορές. Την χρονιά εκείνη έγινε και η μεταγραφή του στην Κλαμπ Μπριζ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να βάζει 200.000 ευρώ στα ταμεία της.

Από την Κλαμπ Μπριζ δόθηκε δανεικός στον Πανιώνιο για ένα χρόνο, όπου εκεί μέτρησε 21 εμφανίσεις. Με την φανέλα της βελγικής ομάδας δεν κατάφερε να αγωνιστεί και έτσι ο 2016 επέστρεψε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στην δεύτερη αυτή θητεία του στον Άρη, «έγραψε» 31 εμφανίσεις μιας και αγωνίστηκε για μόλις ένα χρόνο.

Τον Αύγουστο του 2017 πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, έχοντας μέχρι στιγμής 5 εμφανίσεις.

Ο Διούδης έχει δείξει καλά χαρακτηριστικά και φέτος θα είναι η ευκαιρία του για να καθιερωθεί στο «τριφύλλι», μιας και θα έχει θέση βασικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σωκράτης Διούδης «μετράει» 28 εμφανίσεις με τις «μικρές» εθνικές ομάδες.

Κωνσταντίνος Κότσαρης

Ο Κωνσταντίνος Κότσαρης είναι γεννημένος στις 25 Ιουλίου του 1996. Ο νεαρός πορτιέρο αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2007 από τον Αήττητο Σπάτων αφού πρώτα πέρασε από δοκιμές από επιτελείο των τεχνικών του Παναθηναϊκού. Αγωνίστηκε ως βασικός σ’ όλες τα τμήματα του Παναθηναϊκού (από τους Παίδες και… μετά) ενώ το 2013 ήρθε πρόταση από την Ρόμα, η οποία όμως απορρίφθηκε από το «τριφύλλι».

Το Μάρτιο του 2014 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και το ντεμπούτο του το έκανε στις 8 Ιανουαρίου του 2015, σ’ ένα παιχνίδι απέναντι στα Χανιά για το Κύπελλο Ελλάδος.

Τον Ιούνιο του 2016 ο Κωνσταντίνος Κότσαρης δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στην Ομόνοια, όπου τεχνικός διευθυντής τότε ήταν ο Νίκος Νταμπίζας. Ο νεαρός τερματοφύλακας δεν κατάφερε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι, αφού υπέστη εξάρθρωση ώμου και έμεινε έξω για 4 μήνες.

Το καλοκαίρι του 2017 Μαρίνος Ουζουνίδης και Νίκος Λυμπερόπουλος πήραν την απόφαση να τον φέρουν πίσω τον Παναθηναϊκό. Ο Κότσαρης έχει συμβόλαιο μέχρι το Δεκέμβριο του 2018 με το τριφύλλι και υπάρχει η διάθεση να ανανεώσει για 2-3 χρόνια ακόμα.

Είναι δεδομένο ότι φέτος θα πάρει ευκαιρίες από τον Γιώργο Δώνη και είναι στο χέρι του να τις… αρπάξει από τα μαλλιά.

Βασίλης Ξενόπουλος

Ο Βασίλης Ξενόπουλος γεννήθηκε στις 20 Μαΐου 1998 και βρίσκεται στον Παναθηναϊκό από το 2007, όταν και δοκιμάστηκε τότε για το νεοσύστατο τμήμα τζούνιορ της ομάδας. Από κει και έπειτα όλα πήραν τον δρόμο τους και πέρυσι μάλιστα «έγραψε» αρκετές συμμετοχές με την Κ-20 του «τριφυλλιού».

Τον Ιούλιο του 2016 υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και εκ τότε συμμετέχει σ’ όλες τις πράσινες προετοιμασίες.

Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν πολύ στον συγκεκριμένο τερματοφύλακα και αν συνεχίσει έτσι είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα φορέσει την φανέλα της πρώτης ομάδας σε επίσημο παιχνίδι.

Νίκος Χριστογεώργος

Ο «μικρός» της παρέας των τερματοφυλάκων, ο οποίος είναι γεννημένος στις 18 Ιανουαρίου του 2000 και φέτος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προετοιμασία με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο Νίκος Χριστογεώργος, αγωνίζεται στις «πράσινες» ακαδημίες εδώ και μία τετραετία και έχει κάνει ουκ ολίγες εμφανίσεις με την φανέλα του τριφυλλιού. Συγκεκριμένα, πέρυσι ήταν βασικό στέλεχος της κ17 και φέτος ανέβηκε στη Κ20, όπου δεν «έγραψε» πολλές συμμετοχές.

Παρόλα αυτά, μετά από απόφαση των ανθρώπων του τριφυλλιού, προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Χαρακτηριστικό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι τα μεγάλα άκρα του αλλά και η σωματοδομή του. Τα χαρακτηριστικά ο «μικρός» τα έχει και πλέον είναι στο χέρι να αναδειχθεί και κάποια στιγμή να γίνει βασικός στέλεχος της ανδρικής ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...