ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα «θέλω» του Δώνη: Επτά μεταγραφές έως τις αρχές Αυγούστου

Το μίνιμουμ των κινήσεων ενίσχυσης που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός. Σε ποιες θέσεις θα δοθεί «βάρος» στην αναζήτηση του τριφυλλιού.

Τα «θέλω» του Δώνη: Επτά μεταγραφές έως τις αρχές Αυγούστου

Ιδιαίτερα δύσκολο θα είναι το έργο του Νίκου Νταμπίζα και του Γιώργου Δώνη το φετινό καλοκαίρι, καθώς οι περιορισμοί που έχουν τεθεί στις μεταγραφές δεν επιτρέπουν οικονομικά ανοίγματα αλλά και ελευθερία κινήσεων στο ηλικιακό σκέλος.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Έλληνας τεχνικός έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως θα πρέπει να γίνουν -το ελάχιστο- επτά μεταγραφές ώστε να προστεθεί βάθος στο ρόστερ των «πρασίνων», με κορυφαία εκείνη του φορ. Ο επιθετικός που θα έρθει για να πάρει φανέλα βασικού θα είναι ξένος και θα αποτελέσει την πιο δαπανηρή μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού.

Σε γενικές γραμμές, η γραμμή κρούσης θα λάβει τη «μερίδα» του «λέοντος» στο θέμα των μεταγραφών, καθώς εκτός της μεταγραφής του βασικού επιθετικού το τριφύλλι θα κοιτάξει να προσθέσει άλλους τρεις -νεαρούς- παίκτες σε αυτή τη θέση, με τον Καμπετσή να είναι ένας εξ αυτών.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.023 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η επόμενη τριάδα θα αφορά την άμυνα, με τον Δώνη να θέλει δύο νεαρούς στόπερ για να δώσουν βάθος στην οπισθοφυλακή, πίσω από τις λύσεις των Κολοβέτσιου – Οικονόμου, ενώ οι «πράσινοι» χρειάζονται και αριστερό μπακ, πίσω από τον Ινσούα. Στόχος είναι να έχουν διευθετηθεί οι παραπάνω υποθέσεις έως τις αρχές Αυγούστου, ώστε η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρης στην έναρξη του πρωταθλήματος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.