ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η… προειδοποίηση του Μάικ Τζέιμς για τη νέα σεζόν (pic)

Ο Αμερικανός γκαρντ επανήλθε με... προειδοποιητικό μήνυμα προς τους αντιπάλους του.

Η... προειδοποίηση του Μάικ Τζέιμς για τη νέα σεζόν (pic)

Ο 28χρονος θέλησε να καταστήσει σαφές πως άπαντες θα πρέπει να τον τρέμουν από τη νέα σεζόν, καθώς βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε να είναι.

«Είμαι στην καλύτερη κατάσταση, αγωνιστικά, πνευματικά και μπασκετικά που υπήρξα ποτέ στην καριέρα μου. Σίγουρα είναι καλό για μένα, όχι όμως για τους αντιπάλους μου, οι οποίοι θα πρέπει να τρέμουν την επόμενη σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Twitter.

https://twitter.com/TheNatural_05/status/1016877737955299328

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.202 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...