ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Προανήγγειλε παραμονή στον Παναθηναϊκό ο Παππάς!

Ο Νίκος Παππάς με ποστάρισμα στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram προανήγγειλε την παραμονή του στον Παναθηναϊκό.

Προανήγγειλε παραμονή στον Παναθηναϊκό ο Παππάς!

Στις 9 Ιουλίου το panathinaikos24.gr σας είχε γράψει για τη διαφαινόμενη παραμονή του Νίκου Παππά στον Παναθηναϊκό. Με τίτλο “Μένει στον Παναθηναϊκό ο Παππάς”, η ιστοσελίδα μας σας ενημέρωνε για τις τελευταίες εξελίξεις.

Ολα δείχνουν ότι απομένουν μόνο οι υπογραφές για να συνεχίσει με το τριφύλλι ο Ελληνας γκαρντ. Ο διεθνής γκαρντ πόσταρε  στο instagram μια φωτογραφία, ανήμερα των 28ων γενεθλίων του, τονίζοντας ότι ένας από τους λόγους που την ανέβασε ήταν για να θυμίσει πως είναι στην ομάδα που πάντα ονειρευόταν και θα συνεχίσει να είναι και τα επόμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα, ανέφερε : Ανεβάζω αυτή τη φωτο για 3 λόγους:1ος και πιο σημαντικός, επιβάλλεται να έχω κι εγώ στο ινστα μια φωτογραφία από πιτσιρίκος και να μου γράφετε από κάτω σχόλια για το πόσο γλυκουλίνος ημουν.2ος λόγος γιατί σήμερα έχω γενέθλια και γίνομαι 28 χρονιών ταλέντο και πρέπει να μου ευχηθείτε από κατω.3ος λογούς,άπλα για να μου θυμίσω ότι τα καταφερα.Ειμαι εδώ οπού ονειρευόμουν να είμαι από παιδάκι..και θα συνεχίσω να είμαι.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.879 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ανεβαζω αυτη τη φωτο για 3 λογους:1ος και πιο σημαντικος, επιβαλλεται να εχω κι εγω στο ινστα μια φωτο απο πιτσιρικος και να μου γραφετε απο κατω σχολια για το ποσο γλυκουλινος ημουν.2ος λογος γιατι σημερα εχω γενεθλια και γινομαι 28 χρονων ταλεντο και πρεπει να μου ευχηθειτε απο κατω.3ος λογος,απλα για να μου θυμισω οτι τα καταφερα.Ειμαι εδω οπου ονειρευομουν να ειμαι απο παιδακι..και θα συνεχισω να ειμαι. 2️⃣8️⃣💚

A post shared by Nikos Pappas (@3pfamilia) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...