ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο Κορωπί για τα οφειλόμενα ο Κουτρουμπής

Στο Κορωπί πήγε σήμερα ο Γιώργος Κουτρουμπής, όπου και συζήτησε με τον Νταμπίζα σχετικά με χρήματα που του οφείλει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στο Κορωπί για τα οφειλόμενα ο Κουτρουμπής

Ο Γιώργος Κουτρουμπής αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό τον Δεκέμβριο του 2017 και στη συνέχεια αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στην Σταντάρ Λιέγης. Πλέον ο πρώην πράσινος αναζητά την επόμενα ομάδα, στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

Σήμερα το απόγευμα ο Έλληνας αμυντικός πήγε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, όπου και συζήτησε με τον Νίκο Νταμπίζα σχετικά με τα χρήματα που του οφείλονται.

Οι «πράσινοι» οφείλουν ένα ποσό της τάξεως των 320.000 ευρώ και μέχρι στιγμής δεν του έχουν δοθεί χρήματα. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να συναντηθεί και με τους ανθρώπους της «πράσινης» διοίκησης.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.477 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...