ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Back to back παιχνίδια… x5 για τον Παναθηναϊκό

Αυτές είναι οι πέντε εβδομάδες στις οποίες ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να δώσει δύο ευρωπαϊκά ματς σε απόσταση 48 ωρών.

Back to back παιχνίδια... x5 για τον Παναθηναϊκό

Μπορεί το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα για τη σεζόν 2018/19 να έχει βατή, σχετικά, αρχή, ωστόσο το τριφύλλι δεν θα αποφύγει και τις περιόδους όπου οι «μηχανές» θα πρέπει να δουλέψουν στο φουλ. Πρόκειται για τις back to back αναμετρήσεις, ή… διαβολοβδομάδες, όπως έχουμε συνηθίσει να τις αναφέρουμε, με το τριφύλλι να μπαίνει πέντε φορές σε αυτή τη διαδικασία.

Η πρώτη εξ αυτών έρχεται πολύ νωρίς, μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης αγωνιστικής, με την ομάδα του Πασκουάλ να ταξιδεύει στη Γερμανία για το ματς με τη Μπάγερν Μονάχου (16/10), ενώ δύο ημέρες αργότερα, υποδέχεται τη Γκραν Κανάρια στο ΟΑΚΑ (18/10).

Έπειτα, ακολουθεί η «διαβολοβδομάδα» made in Spain (8η – 9η αγωνιστική), όπου περιλαμβάνει την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ με τη Μπαρτσελόνα (21/11) και δύο ημέρες αργότερα το παιχνίδι με τη Μπασκόνια στη Βιτόρια (23/11), ενώ λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, ο Παναθηναϊκός θα μεταβεί στην Ισπανία (vs Ρεάλ 19/12) και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα για το παιχνίδι με την Αρμάνι (21/12).

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρώτο… ζόρι του 2019 έρχεται σχετικά νωρίς, καθώς στις 9 Ιανουαρίου έχει οριστεί το ματς με τη Μπαγερν στο ΟΑΚΑ (9/1) για να ακολουθήσει εκείνο με τη Μπαρτσελόνα στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» (11/1), για την 17η και 18η αγωνιστική αντίστοιχα. Τέλος, στις 20 Μαρτίου, το τριφύλλι θα υποδεχθεί στην Αθήνα τη Μπασκόνια, ενώ δύο ημέρες αργότερα θα ταξιδέψει στην Ιταλία για την αναμέτρηση με την Αρμάνι (22/3).

Συνοπτικά:

16/10 Μπάγερν – Παναθηναϊκός 18/10 Παναθηναϊκός – Γκραν Κανάρια

21/11 Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα 23/11 Μπασκόνια – Παναθηναϊκός

19/12 Ρεάλ – Παναθηναϊκός 21/12 Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο

9/1 Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου 11/1 Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός

20/3 Παναθηναϊκός – Μπασκόνια 22/3 Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.