ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έτοιμος να κάνει προσφυγή ο Ρέις!

Ο Νούνο Ρέις είναι έτοιμος να κάνει προσφυγή ενάντια στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μιας και οι «πράσινοι» δεν έχουν τηρήσει τον διακανονισμό για οφειλές ύψους 270.000 ευρώ.

Έτοιμος να κάνει προσφυγή ο Ρέις!

Οι δρόμοι του Παναθηναϊκού και του Νούνο Ρέις χώρισαν τον προηγούμενο Ιανουάριο, με τον Πορτογάλο να συνεχίζει την καριέρα του στη Σετουμπάλ.  Στον πρώην πράσινο οφείλονται 270.000 ευρώ και ο διακανονισμός που έχει γίνει δεν έχει τηρηθεί.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Νούνο Ρέις σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει προσφυγή ενάντια στους «πράσινους». Φυσικά αυτό αποτελεί άλλο ένα νέο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό, μαζί με τα πολλά άλλα που έχει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.