ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Η διαφορά των δύο Παναθηναϊκών είναι ΧΑΩΔΗΣ!

Στο μπάσκετ χαμογελάμε, ελπίζουμε, ονειρευόμαστε. Στο ποδόσφαιρο; Πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Γράφει ο Τάσος Νικολογιάννης.

Στο μπάσκετ το ένα μετά το άλλο καλό νέο έρχονται καθημερινά. Λάσμε, μετά Παπαπέτρου και σήμερα Λάνγκφορντ και έπονται και άλλοι και από πίσω ένας άνθρωπος, μία οικογένεια, που έχει πάθος για τον Παναθηναϊκό και τον θέλει πάντα ΠΡΩΤΟ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενισχύει την ομάδα χωρίς φανφάρες, για να την διατηρήσει στην κορυφή της Ελλάδας και να την επαναφέρει στο final four της Ευρωλίγκα. Και είναι σίγουρο  ότι θα το καταφέρει, διότι το θέλει πολύ.

Αυτός ναι, είναι Παναθηναϊκός!
Αυτός ναι, είναι Παναθηναϊκός! 1.891 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και όταν κάτι το θέλεις πολύ, αργά, η γρήγορα γίνεται. Στο μπάσκετ χαμογελάμε, ελπίζουμε, ονειρευόμαστε. Στο ποδόσφαιρο; Πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Και κάθε μέρα, που περνάει, τόσο καταλαβαίνουμε, που έχουμε φθάσει και τρομάζουμε με την ιδέα, τι άλλο θα δούμε μπροστά μας. Ερχονται στην ομάδα νεαροί Ελληνες παίκτες με στόχο να… βγει κάποιος από αυτούς, έρχονται στην ομάδα παίκτες από ομάδες Β’Εθνικής για να δοκιμαστούν!

Απίστευτα πράγματα, που δεν έχουν προηγούμενο στον Παναθηναϊκό, γίνονται αυτό το καλοκαίρι. Δοκιμές τέτοιων παικτών κάνουν οι ομάδες, που βρίσκονται από την μέση της βαθμολογίας και κάτω. Και το κακό είναι, ότι δεν φαίνεται φως στο τούνελ. Το θέμα του Ταυλανδού έχει παγώσει και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός, ότι ο Νταμπίζας και ο Δώνης επιλέγουν παίκτες, σαν να μην υπάρχει αλλαγή στην ιδιοκτησία, με μπάτζετ επιπέδου ομάδας, που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της Σούπερ Λίγκα. Τ

ην ίδια στιγμή οι έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Πάιροζ βρήκε σημαντική διαφορά στον έλεγχο, που έκανε εταιρεία για αυτόν, σε σχέση με αυτά που του είχε δώσει η ΠΑΕ. Καμία έκπληξη δεν μου κάνει. Αυτό το βαρέλι φαίνεται, ότι δεν έχει πάτο με θύμα τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του, που δεν αντέχει άλλο να βλέπει αυτή την κατάσταση.

Η χρονιά, που έρχεται είναι πολύ δύσκολη και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την κατάληξή της. Ειδικά, αν δεν υπάρξει αλλαγή στην ιδιοκτησία. Και όπως έχω πει και στο παρελθόν ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός είναι σίγουρο, ότι θα αρχίσει την ανοδική πορεία και θα φθάσει στην κορυφή μόνο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο τιμόνι, που ξέρουμε ποιος είναι, το πάθος που έχει για τον σύλλογο και την τεράστια προσφορά της οικογένειάς του στον σύλλογο.

HIGHLIGHTS

close