Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παραχώρησε συνέντευξη στη «Μundo Deportivo» και τον δημοσιογράφο Ιγκνάσιο Χουγκέ, αναλύοντας διεξοδικά το τι συνέβη με τη Μπαρτσελόνα, η οποία επιθυμούσε διακαώς στο παρελθόν να του δώσει τα «κλειδιά» της ομάδας.

Παράλληλα, ο Λιθουανός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Παναθηναϊκό και το προπονητικό μοντέλο του Τσάβι Πασκουάλ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια. Συγκεκριμένα, ο Σάρας ανέφερε τα εξής:

Η αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό πάντα ήταν μεγάλη. Οι άνθρωποι εκεί δουλεύουν πιο κοντά στα δικά μου δεδομένα. Δίνουν δύναμη στα χέρια του προπονητή. Μπορείτε να δείτε πόσο καλά τα πηγαίνει ο Τσάβι Πασκουάλ. Έχει τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές. Αυτό είναι το μοντέλο, που αρέσει στους περισσότερους προπονητές».

Όσο για το τι έφταιξε και η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να παραμείνει στα ίδια επίπεδα μετά την αποχώρηση του Πασκουάλ, ο Γιασικεβίτσιους τόνισε τα εξής:  «Δεν είμαι μέσα στην ομάδα, για να γνωρίζω τι συμβαίνει, αλλά κάθε χρόνο τα πράγματα γίνονται όλο και πιο περίεργα. Αυτή είναι η σωστή λέξη, δεν θα πω παραπάνω. Αφού έφυγε ο Τσάβι, δεν ήρθαν καλά αποτελέσματα. Πλέον είναι ξεκάθαρο πόσο καλός ήταν ο Τσάβι Πασκουάλ».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS