ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ατάκες αγάπης από Σάρας για Παναθηναϊκό και «μοντέλο Πασκουάλ»

Τι ανέφερε ο Λιθουανός κόουτς για το τριφύλλι και την πορεία του Τσάβι Πασκουάλ.

Ατάκες αγάπης από Σάρας για Παναθηναϊκό και «μοντέλο Πασκουάλ»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παραχώρησε συνέντευξη στη «Μundo Deportivo» και τον δημοσιογράφο Ιγκνάσιο Χουγκέ, αναλύοντας διεξοδικά το τι συνέβη με τη Μπαρτσελόνα, η οποία επιθυμούσε διακαώς στο παρελθόν να του δώσει τα «κλειδιά» της ομάδας.

Παράλληλα, ο Λιθουανός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Παναθηναϊκό και το προπονητικό μοντέλο του Τσάβι Πασκουάλ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια. Συγκεκριμένα, ο Σάρας ανέφερε τα εξής:

Η αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό πάντα ήταν μεγάλη. Οι άνθρωποι εκεί δουλεύουν πιο κοντά στα δικά μου δεδομένα. Δίνουν δύναμη στα χέρια του προπονητή. Μπορείτε να δείτε πόσο καλά τα πηγαίνει ο Τσάβι Πασκουάλ. Έχει τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές. Αυτό είναι το μοντέλο, που αρέσει στους περισσότερους προπονητές».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.381 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για το τι έφταιξε και η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να παραμείνει στα ίδια επίπεδα μετά την αποχώρηση του Πασκουάλ, ο Γιασικεβίτσιους τόνισε τα εξής:  «Δεν είμαι μέσα στην ομάδα, για να γνωρίζω τι συμβαίνει, αλλά κάθε χρόνο τα πράγματα γίνονται όλο και πιο περίεργα. Αυτή είναι η σωστή λέξη, δεν θα πω παραπάνω. Αφού έφυγε ο Τσάβι, δεν ήρθαν καλά αποτελέσματα. Πλέον είναι ξεκάθαρο πόσο καλός ήταν ο Τσάβι Πασκουάλ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.