ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σχόλια από Τζέιμς για Γιαννακόπουλο και μεταγραφή Λάνγκφορντ

Οι ερωτήσεις έπεσαν... βροχή, αλλά οι απαντήσεις του Τζέιμς ήταν... στακάτες!

Σχόλια από Τζέιμς για Γιαννακόπουλο και μεταγραφή Λάνγκφορντ

Ο Μάικ Τζέιμς έδωσε για ακόμη μια φορά «βήμα» στους ακόλουθούς του στα social media, ακολουθώντας τη νέα μόδα στα stories του instagram με τις ερωτήσεις.

Όπως ήταν φυσικό, αρκετοί ήταν εκείνοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Τζέιμς για ένα δεκάλεπτο ερωταπαντήσεων, οι οποίες είχαν κατά κύριο λόγο, θέμα τον Παναθηναϊκό.

Όταν κλήθηκε να εκφράσει τη γνώμη του για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο Μάικ Τζέιμς απάντησε με τη λέξη: «Οικογένεια», ενώ στην ερώτηση για τη μεταγραφή Λάνγκφορντ, τόνισε: «Θα έχει ενδιαφέρον. Μπορεί να παίξει. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα βρει χημεία με τον Νικ».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.727 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για τις επιλογές του σχετικά με τους καλύτερους Έλληνες παίκτες σε ΝΒΑ και Ευρώπη, ο Τζέιμς διάλεξε τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νικ Καλάθη αντίστοιχα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.