ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Παλεύει» για αναβολή με Ρινάλντι

Στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να βρουν λύση στο θέμα που έχει προκύψει με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή. Εξοφλήθηκε ο Χουλτ.

«Παλεύει» για αναβολή με Ρινάλντι

Αρκετοί πρώην παίκτες του τριφυλλιού είχαν επιλέξει στο παρελθόν να κινηθούν δικαστικά κατά του συλλόγου για χρωστούμενα, με τον Ρινάλντι να μην αποτελεί εξαίρεση.

Ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στους «πράσινους», έχει κάνει προσφυγή ζητώντας το ποσό των 820.000 ευρώ, γεγονός που προσθέτει ακόμη ένα βάρος στον Παναθηναϊκό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί εξωδικαστική λύση, με τον χρόνο να πιέζει καθώς η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα. Στον Παναθηναϊκό πάντως θα προσπαθήσουν να πάρουν αναβολή κερδίζοντας χρόνο.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 106.426 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, το τριφύλλι έστειλε ακόμη μια δόση ύψους 20.000 ευρώ στον Νίκλας Χουλτ, εξοφλώντας τον και τυπικά, κάτι που αναμένεται να γίνει έως τον Σεπτέμβριο με τον Τελάντερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...