ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρήκε σημαντικές διαφορές στον οικονομικό έλεγχο ο Παϊρότζ!

Διαφορές στον οικονομικό έλεγχο σε σχέση με αυτά που είχαν πει οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, βρήκαν οι συνεργάτες του Παϊρότζ!

Βρήκε σημαντικές διαφορές στον οικονομικό έλεγχο ο Παϊρότζ!

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM, οι άνθρωποι του Ταϊλανδού είδαν σημαντικές αποκλίσεις στα οικονομικά μετά και την ολοκλήρωση του ελέγχου. Πλέον, υπάρχουν διαφορές σε σχέση με όλα όσα είχαν πει οι άνθρωποι της ΠΑΕ στον Παϊρότζ και αυτός είναι ο λόγος που η υπόθεση έχει πάρει καθυστέρηση.

Θυμίζουμε ότι με βάση τα συμφωνηθέντα τα πάντα θα έπρεπε να είχαν τελειώσει μέχρι τις 30 Ιουνίου, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Το θέμα καθυστερεί λόγω της διαφοράς στον οικονομικό έλεγχο, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δεσμευτεί να βάλει 20 εκατ. ευρώ στην ΑΜΚ μέχρι να τελειώσει η όλη υπόθεση με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία. Οι επόμενες μέρες θα είναι εξαιρετικα κρίσιμες.

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.744 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...