ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όταν ο Λάνγκφορντ έκανε… πάρτι κόντρα στον Ολυμπιακό (vids)

Πριν από τέσσερα χρόνια, ο Αμερικανός «μπομπέρ» έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα των «ερυθρολεύκων», φορώντας τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο.

Όταν ο Λάνγκφορντ έκανε... πάρτι κόντρα στον Ολυμπιακό (vids)

Ο Κιθ Λάνγκφορντ έχει καταφέρει να βάλει το όνομά του πλάι στη λέξη «σκόρερ». Στη δεκαετία που διανύουμε, οι μπασκετικές κουβέντες που αφορούν παίκτες της Ευρωλίγκας που δεν το έχουν σε… τίποτα το να βάλουν με κάθε τρόπο τη μπάλα στο καλάθι, συμπεριλαμβάνουν στις πρώτες επιλογές το όνομα του νέου αποκτήματος του Παναθηναϊκού.

Ο έμπειρος σουτέρ έχει βρει δεκάδες φορές στον δρόμο του τον Παναθηναϊκό αλλά και τον Ολυμπιακό, ωστόσο αξέχαστη -για εκείνον αλλά και το κοινό της Αρμάνι- θα μείνει η φοβερή «παράσταση» που πραγματοποίησε στις 9 Ιανουαρίου του 2014, στο πλαίσιο της φάσης του Top 16, κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Τότε, η Αρμάνι Μιλάνο κατάφερε να συντρίψει τον -αήττητο για 11 σερί ματς- Ολυμπιακό, επικρατώντας με 81-51 στο Μιλάνο, με τον Λάνγκφορντ να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να έρθει αυτή η νίκη. Στο τέλος του ματς, η στατιστική του νυν παίκτη του Παναθηναϊκού είχε καταγράψει τα εξής:  29 πόντοι (4/7δ., 5/6 τρ., 6/9 β), 4 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα…

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.966 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...