Νέος «πονοκέφαλος» για τον Παναθηναϊκό που αναμένεται να βρεθεί ενώπιον των δικαστηρίων για οφειλές, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης διεκδικεί μερίδιο από τη συμφωνία για τη μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Τον Δεκέμβριο του 2016, οι «πράσινοι» έδωσαν τα χέρια με τους Αρκάδες για την απόκτηση του Έλληνα μέσου, έναντι 700.000 ευρώ. Χρήματα τα οποία, βάσει συμφωνίας, θα αποπληρώνονταν με μηνιαίες δόσεις των 100.000 ευρώ.

Το ζήτημα προέκυψε όταν το τριφύλλι έπαψε να καταβάλλει τα συμφωνηθέντα, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες έγινε από τον Μάρτη, με αποτέλεσμα ο σύλλογος να οφείλει 400.000 ευρώ στον Αστέρα Τρίπολης, οδηγώντας την ομάδα της Πελοποννήσου σε κατάθεση προσφυγής. Aξίζει να σημειωθεί πως όλο αυτό το διάστημα, οι Αρκάδες προσπαθούσαν να έρθουν σε επαφή με τους «πράσινους», δίχως όμως αποτέλεσμα.

Η προσφυγή αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να έρθει σε επικοινωνία με τον Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να βρεθεί λύση μέσω εξωδικαστικής συμφωνίας, διότι σε διαφορετική περίπτωση, ο σύλλογος θα βγει χαμένος, εάν η υπόθεση φτάσει εν τέλει στις δικαστικές αίθουσες. Κάτι που είναι προγραμματισμένο να συμβεί στις 19 Ιουλίου…

➡️ Γράψε το σχόλιο σου