ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θέλει Βούρο ο Δώνης

Ψηλά στη λίστα του Γιώργου Δώνη βρίσκεται ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ , Πραξιτέλης Βούρος.

Θέλει Βούρο ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης «κοιτάει» σοβαρά την περίπτωση του αμυντικού του ΑΠΟΕΛ, Πραξιτέλη Βούρο. Ο Έλληνας προπονητής έχει συνεργαστεί με τον νεαρό αμυντικό και τον έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση.

Συγκεκριμένα, ο Βούρος μπορεί να έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ αλλά φαίνεται να μην υπολογίζεται από τον προπονητή της κυπριακής ομάδας.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν έχει δηλωθεί καν στην ευρωπαϊκή λίστα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.338 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Βούρος είναι κάτω των 23 ετών και πληρεί όλα τα δεδομένα. Τις επόμενες ώρες το «τριφύλλι» αναμένεται να κάνει κίνηση είτε για να τον πάρει ως δανεικό είτε ως ελεύθερο, εφόσον φυσικά τον αφήσει ο ΑΠΟΕΛ.

Ο Έλληνας νεαρός αμυντικός θυμίζουμε ότι ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, όπου και ανήκε μέχρι το 2017. Απο κει και έπειτα αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.