ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΜΙΛΙΑ

Δώνης σε παίκτες: «Θα έχετε όλοι την ευκαιρία σας»

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στους παίκτες πριν την έναρξη της προπόνησης, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την απόδοση τους.

Δώνης σε παίκτες: «Θα έχετε όλοι την ευκαιρία σας»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, μίλησε στους παίκτες πριν την έναρξη της προπόνησης. Ο Έλληνας προπονητής εξέφρασε την ικανοποίηση για την μέχρι τώρα απόδοση των παικτών του. Επιπρόσθετα τους ανέφερε ότι δεν μπορεί να τους πάρει όλους στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι όλοι θα πάρουν την ευκαιρία τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα προετοιμασία, έχετε δουλέψει πολύ καλά και με μεγάλη διάθεση, δεν είναι όμως δυνατόν να ακολουθήσετε όλοι την αποστολή στην Ολλανδία, καθώς το νούμερο είναι πολύ μεγάλο. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα για όσους μείνουν εδώ και όλοι θα έχετε την ευκαιρία σας για την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.