ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτό είναι το μπάτζετ για τη μεταγραφή του βασικού φορ

Πόσα χρήματα αναμένεται να διαθέσουν οι «πράσινοι» για τη μεταγραφή του επιθετικού ο οποίος θα πάρει... σπίτι του τη φανέλα του βασικού.

Αυτό είναι το μπάτζετ για τη μεταγραφή του βασικού φορ

Η ενίσχυση της γραμμής κρούσης αποτελεί προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό, με τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη να έχουν αποφασίσει ότι η μοναδική κίνηση που επιτρέπεται να γίνει για ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών, θα αφορά τη θέση του σέντερ φορ.

Βέβαια, όσο δεν συντελείται η αλλαγή σκηνικού στα διοικητικά και παραμείνει η υπάρχουσα κατάσταση, το μπάτζετ θα κινηθεί σε επίπεδα μεταξύ 400-500.000 ευρώ. Αυτά είναι τα χρήματα που, σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο, θα διατεθούν για τον παίκτη που θα «τραβήξει» (κατά κύριο λόγο) το «κουπί» τη νέα σεζόν.

Ο Νταμπίζας, σε συνεργασία με τον Δώνη, θα εξετάσουν τις διαθέσιμες επιλογές, αφού «σκανάρουν» προσεκτικά την ευρωπαϊκή αγορά, δίνοντας βάση ακόμη και στις διασυνδέσεις τους, ώστε να πετύχουν το καλύτερο δυνατό deal, παρά το περιορισμένο μπάτζετ.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 90.243 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι εάν τελικά αλλάξουν τα δεδομένα στα διοικητικά, το διαθέσιμο μπάτζετ για τον επιθετικό θα αυξηθεί και ο Παναθηναϊκός θα έχει τη δυνατότητα να ψάξει στη μεταγραφική αγορά για πιο ακριβές λύσεις…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...