ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Διπλό» χτύπημα στο μπάσκετ Γυναικών!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε μία ανανέωση και μία μεταγραφή στο τμήμα του μπάσκετ των Γυναικών.

«Διπλό» χτύπημα στο μπάσκετ Γυναικών!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός ΑΟ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Μαργαρίτα Ακρίβου, για την σεζόν 2018-2019.

Γεννημένη στις 12 Iουνίου 1998, η Μαργαρίτα Ακρίβου έχει αγωνιστεί στις ομάδες Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων, Απόλλων Καρδίτσας, Τιτάνες Παλαμά, Ίκαρος Καλλιθέας και Φάρος Κερατσινίου και αγωνίζεται στις θέσεις «3», «4» και «5».

Σε δήλωση της στο panathinaikos1908.gr η Ακρίβου ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμα μία χρονιά θα βρίσκομαι στην ίδια οικογένεια με νέους στόχους αυτή τη φορά. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν γεμάτη επιτυχίες και υγεία».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.992 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα ο ΠΑΟ ανακοινώνει τη μεταγραφή της Όλγας Αρβανίτη (1.83μ.), γεννημένης στις 12 Δεκεμβρίου 1981 που αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5» και θα ενισχύσει τον Σύλλογο.

Οι ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι οι εξής: Μελισσια, Αγία Παρασκευή, Πεύκη, Καλύβια, Άρης Πετρούπολης και συμφώνησε για ένα χρόνο με το «τριφύλλι».

Η Όλγα Αρβανίτη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη «Ήρθα στην ομάδα της καρδιάς μου, είμαι στη διάθεση του Συλλόγου να δουλέψω και είμαι πολύ χαρούμενη. Ο ΠΑΟ έχει νέα παιδιά και για μένα είναι αξιοθαύμαστο που κάνει ο Σύλλογος αυτή την επένδυση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...