ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σενάριο για Μαυροπάνο

Το ταξίδι του Νταμπίζα στην Αγγλία και η πρόθεση διερεύνησης της υπόθεσης Μαυροπάνου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου.

Σενάριο για Μαυροπάνο

Ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται στην Αγγλία, με σκοπό να χρησιμοποιήσει τις διασυνδέσεις του και την εμπειρία του από το νησί, αναζητώντας λύσεις για την ενίσχυση του «πράσινου» ρόστερ. Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού έχει ως πρώτο στόχο το «σκανάρισμα» παικτών που αγωνίζονται στην επίθεση, ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Sportime», ρίχνει… ματιές και στην άμυνα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Νίκος Νταμπίζας δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει διερευνητική επαφή με την Άρσεναλ για την περίπτωση του νεαρού Έλληνα αμυντικού, Κωνσταντίνου Μαυροπάνου, με στόχο να τον φέρει στο τριφύλλι με τη μορφή δανεισμού. Το σενάριο αυτό ενισχύεται από το όνομα που έχει «χτίσει» ο Νταμπίζας στην Αγγλία, κάτι που του επιτρέπει να ανοίξει τέτοιου είδους συζητήσεις, όμως για την υπόθεση Μαυροπάνου, υπάρχουν αρκετές αντικειμενικές δυσκολίες.

Αρχικά, για να λάβει υπόσταση το εν λόγω σενάριο, ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» θα πρέπει να… ακούσει από το επιτελείο της Άρσεναλ ότι ο Έμερι δεν υπολογίζει τον Μαυροπάνο στις πρώτες λύσεις για τα σέντερ μπακ, κάτι που ίσως ευνοούσε τη σκέψη για παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.227 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κι αν βρεθεί κοινός τόπος σε αυτήν την περίπτωση, τότε ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βρει «φόρμουλα» για την κάλυψη του κασέ του νεαρού (κοντά στις 600.000 ευρώ), αλλά και να πάρει τη συγκατάθεση του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς υπάρχει ειδικός όρος στη συμφωνία των Ηπειρωτών με την Άρσεναλ…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...