ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλωσόρισε τον «μπομπέρ» και… κοιτάζει προς τις ΗΠΑ

Το «τριφύλλι» καλωσόρισε και επισήμως τον Κιθ Λάνγκφορντ και πλέον στρέφει την προσοχή του προς την άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Καλωσόρισε τον «μπομπέρ» και... κοιτάζει προς τις ΗΠΑ

Το μεσημέρι του Σαββάτου ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα η μεταγραφή του Κιθ Λάνγκφορντ, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να ανακοινώνουν σε στυλ… Game of Thrones την απόκτηση του έμπειρου Αμερικανού σουτέρ για έναν χρόνο.

Πλέον, στο «τριφύλλι» μπορούν να στρέψουν με την άνεσή τους το βλέμμα τους προς τις ΗΠΑ, περιμένοντας τις εξελίξεις οι οποίες μπορούν κάλλιστα να κρίνουν τις επόμενες κινήσεις τους. Εφόσον η κατάληξη στις υποθέσεις παραμονής του Καλάθη και του Παππά ήταν θετική και σε συνδυασμό με την απόκτηση των Λάσμε, Παπαπέτρου και Λάνγκφορντ, ο Παναθηναϊκός έχει τη δυνατότητα να ασχοληθεί απρόσκοπτα με τους ψηλούς.

Ουσιαστικά, το κομμάτι που λείπει από το «πράσινο» παζλ αφορά τη θέση «4»,  με τον Παναθηναϊκό να προσανατολίζεται στην κατάλληλη προσθήκη, με ευχέρεια στο περιφερειακό σουτ, ώστε να πλαισιώσει το μεγάλο πρότζεκτ που ακούει στο όνομα, Ντίνος Μήτογλου.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.622 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η περίπτωση του Οκάρο Ουάιτ φέρεται να βρίσκεται, μεταξύ άλλων, στην «πράσινη» λίστα. Μία περίπτωση που έχει απασχολήσει τον σύλλογο και στο παρελθόν. Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα έχουν μπει, σε πρώιμο επίπεδο, σκέψεις για την επιστροφή του Γιώργου Παπαγιάννη. Οι δύο περιπτώσεις συνδέονται μέσω του Summer League, της διοργάνωσης που ουσιαστικά αποτελεί (για τους παίκτες που συμμετέχουν) την ευκαιρία για διεκδίκηση συμβολαίου σε ομάδα του ΝΒΑ, ή ισχυροποίηση της θέσης τους στο ροτέισον.

Η διοργάνωση, η οποία βρίσκεται στα τελειώματά της, θα κρίνει πολλά για τις περιπτώσεις των Ουάιτ και Παπαγιάννη, που συμμετέχουν με τους Καβαλίερς και τους Μπλέιζερς αντιστοίχως. Η αυλαία του Summer League «πέφτει» την 19η Ιούλη και στο αμέσως επόμενο διάστημα, οι συμμετέχουσες ομάδες και κυρίως οι δύο που… ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό θα έχουν πάρει οριστικές αποφάσεις για τους συγκεκριμένους παίκτες.

Για τους παραπάνω λόγους, το «τριφύλλι» έχει στρέψει τα ραντάρ… τους προς τις ΗΠΑ, αναμένοντας τις όποιες εξελίξεις που θα καθορίσουν το εάν και με ποιον τρόπο ο σύλλογος θα κάνει… αισθητή την παρουσία του, δίχως ωστόσο υπάρχει βιασύνη, καθώς έχει ήδη ολοκληρωθεί -κατά ένα μεγάλο ποσοστό- η στελέχωση του ρόστερ εν όψει της νέας σεζον. Γεγονός που δίνει στους πρωταθλητές Ελλάδος την δυνατότητα να «τσεκάρουν» κάθε διαθέσιμη περίπτωση και να αποφασίσουν δίχως να πιέζονται ασφυκτικά από τα χρονοδιαγράμματα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...