ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΙΘ ΛΑΝΓΚΦΟΡΝΤ

«Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, δεν φοβόμαστε τίποτα»

Ο Κιθ Λάνγκφορντ, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, εξέφρασε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ.

«Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, δεν φοβόμαστε τίποτα»

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κιθ Λάνγκφορντ. Λίγες ώρες αργότερα ο Κιθ Λάνγκφορντ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

Αναλυτικά όσα είπε στο paobc.gr:

«Ακόμα δεν έχω καταλάβει πλήρως την νέα σελίδα της καριέρας μου, αλλά παράλληλα δεν σας κρύβω ότι είμαι λίγο ανακουφισμένος. Πάντα, κάθε καλοκαίρι, ήθελα να ξέρω από νωρίς που θα βρίσκομαι, που θα παίζω μπάσκετ για να μην έχω αυτή την έγνοια στο μυαλό μου. Και φέτος κατάφερα να τελειώσω νωρίς με αυτό το θέμα. Και από την στιγμή μάλιστα που τα έφερε έτσι η ζωή και κατάφερα να “κλείσω” σε μια τεράστια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός τότε όλα είναι ακόμα καλύτερα για εμένα. Ιδανικά.

Από την αρχή είχα ξεκαθαρίσει πως ήθελα να επιστρέψω στην Euroleague. Να βρω μια ομάδα τέτοιου επιπέδου. Αλλά η αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός είναι κάτι ακόμα μεγαλύτερο. Κάτι ακόμα καλύτερο».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 39.714 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφορικά με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, σημείωσε: «Έχω μεγάλη αγωνία να δω πως θα είναι το ΟΑΚΑ γεμάτο και αυτή τη φορά ο κόσμος θα είναι με το μέρος μου. Μάλλον εγώ θα είμαι με το μέρος του. Όλες αυτές τις φορές που είχα έρθει στο ΟΑΚΑ η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Μπορεί να προσπαθούσα να κάνω τις αποδοκιμασίες έξτρα κίνητρο για εμένα, αλλά ο κόσμος έδινε απίθανη ενέργεια στον Παναθηναϊκό. Δεν θα ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου τα παιχνίδια στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, με την Μακάμπι το 2012, το τι γινόταν στο ΟΑΚΑ. Αδιανόητη κατάσταση. Μοναδική. Το μισό από αυτό που ένιωσα τότε να να νιώσουμε φέτος από τον κόσμο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Τέλος, ο Αμερικανός γκαρντ υποσχέθηκε πως: «Είμαι αποφασισμένος να κάνω ό,τι μου ζητήσει η ομάδα και ο προπονητής, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...