ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κωνσταντίνου: «Όλα ανοιχτά με Pan Asia, τότε θα υπάρξει κατάληξη της ιστορίας»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τοποθετήθηκε για τα διοικητικά του Παναθηναϊκού, την υπόθεση με τον Ερασιτέχνη αλλά και τους στόχους της νέας σεζόν.

Κωνσταντίνου: «Όλα ανοιχτά με Pan Asia, τότε θα υπάρξει κατάληξη της ιστορίας»

Δηλώσεις στην εφημερίδα «Real News» παραχώρησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, όπου τοποθετήθηκε για τις διαπραγματεύσεις με την Pan Asia, το ενδεχόμενο «ναυαγίου» αλλά και για το χρέος της ΠΑΕ προς τον Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κωνσταντίνου:

Για το πόσο κοντά βρίσκεται η συμφωνία με την PanAsia: «Οι συμφωνίες αυτές θέλουν τον χρόνο τους για να ολοκληρωθούν. Πρόκειται για μια σοβαρή πρόταση, έχουν γίνει μεγάλα βήματα προς την υλοποίησή της και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα υπάρχει κατάληξη».

Για τη φημολογία πως ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ θα κάνει πίσω και ποια θα είναι η στάση του Γιάννη Αλαφούζου σε αυτό το ενδεχόμενο: «Σε μια διαπραγμάτευση όλα είναι ανοιχτά μέχρι να καταλήξει. Οι μέχρι τώρα εξελίξεις δείχνουν ότι γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά για να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ. Στο ενδεχόμενο που δεν προχωρήσει η μεταβίβαση, ο μόνος που γνωρίζει για την επόμενη μέρα είναι ο ιδιοκτήτης της».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν υπάρχει θέμα συνύπαρξης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ για την ΠΑΕ και αν σε αυτή την προοπτική είναι θετικός ο Γιάννης Αλαφούζος: «Αυτό το γνωρίζουν μόνο τα εμπλεκόμενα μέρη εάν και εφόσον υπάρξει αλλαγή ιδιοκτησίας. Ο κ. Αλαφούζος, από τη στιγμή που αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, θα τον ενδιαφέρει η διάδοχη κατάσταση να λειτουργήσει για το καλό του συλλόγου».

Για τον αν το χρέος της ΠΑΕ προς τον Ερασιτέχνη είναι 611.000 ευρώ:«Μέσα στην εβδομάδα θα συζητήσουμε με τους εκπροσώπους της νέας διοίκησης του Ερασιτέχνη, προκειμένου να βρούμε μια κοινώς αποδεκτή λύση. Μέχρι τώρα η οφειλή ήταν διακανονισμένη μέσω σύμβασης που είχε υπογραφεί με την προηγούμενη διοίκησή του».

Για τον στόχο της νέας σεζόν: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βάζει μόνο υψηλούς στόχους. Ακόμη είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας, η ενίσχυση του ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί. Η Ομάδα μας διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές και σπουδαία ταλέντα από τις ακαδημίες που μπορούν να σηκώσουν το βάρος της και να την οδηγήσουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Σίγουρα οι δυσκολίες είναι πολλές και ξεκινάμε με -6 βαθμούς, που όμως γρήγορα μπορούμε να καλύψουμε και να φτάσουμε σε μια θέση που τουλάχιστον θα μας επιτρέψει να ξεχρεώσουμε τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...