ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ναι μεν, αλλά… στο τριφύλλι για τον ακριβό Φλέτσερ

Το κασέ του 31χρονου φορ είναι... απαγορευτικό για την ώρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο υπάρχουν ορισμένα «παράθυρα» για να προχωρήσει η υπόθεση.

Ναι μεν, αλλά... στο τριφύλλι για τον ακριβό Φλέτσερ

Η διαχείριση της περασμένης σεζόν -σε οικονομικό επίπεδο- άφησε πίσω της σοβαρά προβλήματα, όσον αφορά τη μεταγραφική πολιτική του «τριφυλλιού» το καλοκαίρι που διανύουμε. Οι «πράσινοι» οφείλουν να βρουν λύσεις κινούμενοι στο πλαίσιο των περιορισμών και του μνημονιακού μπάτζετ, αναμένοντας τις εξελίξεις με την υπόθεση της Pan Asia.

Αυτό που έχει ξεκαθαριστεί από την πρώτη στιγμή είναι πως στον Παναθηναϊκό θα χρησιμοποιήσουν τη μεταγραφή που δικαιούνται για παίκτη άνω των 23 ετών, προκειμένου να φέρουν στην ομάδα ξένο σέντερ φορ, ο οποίος θα έρθει για να πάρει… σπίτι του τη φανέλα βασικού. Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται για αυτόν τον ρόλο, είναι εκείνη του Στίβεν Φλέτσερ, όπως έγινε γνωστό από την Παρασκευή.

Ο Φλέτσερ αποτελεί μια εξαιρετική λύση για το τριφύλλι, ιδίως με τα τωρινά δεδομένα που επικρατούν στην ομάδα, όμως η περίπτωσή του παρουσιάζει ολοφάνερες δυσκολίες, με πρώτη και κύρια το οικονομικό. Το κασέ του Φλέτσερ κυμαίνεται στο 1.5 εκατ. ευρώ ετησίως, ποσό που απέχει από το αντίστοιχο που μπορεί -μέχρι στιγμής- να διαθέσει το τριφύλλι (πάνω-κάτω 300.000 ευρώ).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την άλλη πλευρά, η νυν ομάδα του Φλέτσερ, η Σέφιλντ Γουένσντεϊ τον έχει θέσει υπό παραχώρηση και στο «τριφύλλι» αναζητούν «φόρμουλα» για να προχωρήσει το θέμα μέσω του Νίκου Νταμπίζα. Σε περίπτωση πάντως που προχωρήσει εν τέλει η υπόθεση με την Pan Asia και ο Παναθηναϊκός αλλάξει σελίδα στα διοικητικά, τότε οι πιθανότητες αυξάνονται, καθώς θα υπάρξει κάποια αύξηση στο μπάτζετ, ενώ δεν αποκλείεται να… χρησιμοποιηθεί το «χαρτί» της Ταϊλάνδης.

Σύμφωνα με τη «LiveSport», υπάρχει ένας… σύνδεσμος που μπορεί να βοηθήσει στην περίπτωση του Φλέτσερ. Πρόκειται για τον Ταϊλανδό ιδιοκτήτη της Σέφιλντ, Ντεζφόν Ταντσίρι, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον γιο του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ, Πιτ. Ο Πιτ Πιενγκμπονσάντ είχε αποτελέσει σύμβουλο του Ταντσίρι, γεγονός που ίσως δώσει τη δυνατότητα (σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα) να υπάρξει «άνοιγμα» διαύλου μεταξύ των δύο πλευρών.

Πάντως, για την ώρα, δεν φαίνεται να έχει υπάρξει κάποια επαφή μεταξύ των Ταντσίρι και Πιτ για το θέμα του Φλέτσερ, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί στο άμεσο μέλλον, αν και εφόσον η Pan Asia «κλειδώσει» την εμπλοκή της στο τριφύλλι….

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.