ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Υποδοχή στο «τριφύλλι» από τα ολλανδικά ΜΜΕ (pic)

Η αναφορά ολλανδικής ιστοσελίδας για την άφιξη του Παναθηναϊκού στο Τίλμπουργκ και οι σκέψεις των οικοδεσποτών.

Υποδοχή στο «τριφύλλι» από τα ολλανδικά ΜΜΕ (pic)

Από το πρωί της Δευτέρας, η «καρδιά» του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού «χτυπά» από το Τίλμπουργκ της Ολλανδίας, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, εν όψει της νέας σεζόν.

Οι «πράσινοι» θα παραμείνουν εκεί έως την 31η Ιουλίου, δίνοντας μια σειρά από φιλικά παιχνίδια στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Γκίλζε, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τα ολλανδικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «bndestem.nl»  ανέφερε σε άρθρο της ότι «Κορυφαίο κλαμπ της Ελλάδας θα προπονηθεί στο γήπεδο της Γκίλζε» και στη συνέχεια τονίζεται πως η σχέση του Παναθηναϊκού με την Ολλανδία αρχίζει από το 1971 και τον τελικό του Ουέμπλεϊ κόντρα στον Άγιαξ.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.956 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Ολλανδοί αναφέρουν ότι η πρώτη προπόνηση του «τριφυλλιού» θα διεξαχθεί στις 18:00, συμπληρώνοντας λεπτομέρειες για την άφιξή τους. Παράλληλα, στο κείμενο φιλοξενούνται δηλώσεις του προέδρου της Γκίλζε, ομάδα η οποία «δάνεισε» τις εγκαταστάσεις της στο τριφύλλι, με τον Άιμε Κρούισμπεργκς να αναφέρει περιχαρής ότι είναι η πρώτη φορά που σύλλογος του διαμετρήματος του Παναθηναϊκού επιλέγει τις εν λόγω εγκαταστάσεις.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο πρόεδρος της Γκίλζε έχει κάνει μια πρώτη νύξη στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τη διεξαγωγή φιλικού μεταξύ της ομάδας του και των «πρασίνων». Πάντως, όπως φάνηκε και από το ύφος του άρθρου, η τοπική κοινωνία και η ομώνυμη ομάδα της περιοχής ανέμεναν την άφιξη του Παναθηναϊκού, το brand name του οποίου μπορεί να προσελκύσει κι άλλα αντίστοιχα ονόματα συλλόγων στην περιοχή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...