ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φέγενορντ καλεί… Λουντ

«Σειρήνες» από την Ολλανδία για τον Φινλανδό μέσο.

Φέγενορντ καλεί... Λουντ

Ο Ρόμπιν Λουντ αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και τις τελευταίες εβδομάδες αναζητά -ως ελεύθερος- τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πάντως, δεν αποκλείεται να μετακομίσει στην Ολλανδία, καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την εν λόγω χώρα, ο Φινλανδός μέσος έχει μπει στο στόχαστρο της Φέγενορντ.

Η Φέγενορντ αποχαιρετά τους Ελ Αχμαντί και Βιλένα, αναζητώντας άμεσα τους αντικαταστάτες τους, με τον Λουντ να βρίσκεται υπό εξέταση, λόγω της ευχέρειάς που έχει στο να καλύπτει σχεδόν όλες τις θέσεις από τη μεσαία γραμμή και μπροστά.

Μένει να φανεί εάν τελικά οι Ολλανδοί προχωρήσουν ακόμη πιο ζεστά στην περίπτωση του 25χρονου Φινλανδού, ο οποίος μέχρι πρότινος είχε ως πρώτο στόχο την εύρεση ομάδας στην Αγγλία.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.