ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όλες οι λεπτομέρειες για το τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε με ανακοίνωση της όλες τις λεπτομέρειες αναφορικά με το πρώτο διεθνές τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου

Όλες οι λεπτομέρειες για το τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη διοργάνωση ενός σπουδαίου διεθνούς τουρνουά με τη συμμετοχή κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων εις μνήμην του ιστορικού ηγέτη του συλλόγου, του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου.

Συγκεκριμένα, το διήμερο 27-28 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το πρώτο διεθνές τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, στο πλαίσιο του οποίου ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Φενέρμπαχτσε και την Χίμκι.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.172 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρόκειται για έναν θεσμό που θα θεσπιστεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αρχής γενομένης από φέτος με μεγάλες ομάδες να έρχονται κάθε χρόνο στην Αθήνα προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του εμβληματικού παράγοντα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...