ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Τα δεδομένα για στόπερ και οι «εκλεκτοί» του Δώνη

Ψηλά στις προτεραιότητες του Παναθηναϊκού η αναζήτηση κεντρικού αμυντικού. Τα δύο ονόματα που ξεχωρίζουν στην «πράσινη» λίστα.

Τα δεδομένα για στόπερ και οι «εκλεκτοί» του Δώνη

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να έχουν δώσει ιδιαίτερο βάρος στην προσθήκη βάθος στην επίθεση, ωστόσο παρόμοιες ανάγκες -σε μικρότερο βαθμό- εντοπίστηκαν από τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του και στην γραμμή άμυνας.

Το «τριφύλλι» βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών οι οποίοι πληρούν τα μεταγραφικά κριτήρια που τέθηκαν λόγω των περιορισμών, προκειμένου να αυξήσουν τις διαθέσιμες επιλογές του Δώνη κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ψηλά στην «πράσινη» λίστα βρίσκεται η περίπτωση του 23χρονου Νώντα Παντελάκη, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον Κισσαμικό.

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό παρακολουθούν την περίπτωση του Πραξιτέλη Βούρου του ΑΠΟΕΛ. Μια υπόθεση η οποία έχει αρκετές δυσκολίες, καθώς για να προχωρήσει το θέμα θα πρέπει να ξεκαθαριστεί το τι συμβαίνει με τη ρήτρα που του έχει τοποθετήσει ο Ολυμπιακός.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.772 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...