ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανεπίσημη πρεμιέρα με Άλκμααρ

Οι «πράσινοι» θα πραγματοποιήσουν σήμερα το πρώτο τους φιλικό για τη νέα σεζόν.

Ανεπίσημη πρεμιέρα με Άλκμααρ

Ανεπίσημο ντεμπούτο σήμερα για τον νέο Παναθηναϊκό του Γιώργου Δώνη. Οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν σήμερα, χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, το πρώτο τους φιλικό στις 20:30 απέναντι στην Άλκμααρ.

Η ομάδα προπονήθηκε σήμερα το πρωί και το απόγευμα θα αντιμετωπίσει την ολλανδική ομάδα. Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να χρησιμοποιήσει σύστημα 3-4-2-1, με τους επικρατέστερους για την αρχική ενδεκάδα να είναι οι Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Κάτσε, Δώνης, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης και Πίσπας.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικούν και οι Τζανδάρης, Ρεγκάκος.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.443 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.