ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κλείνει» στον Παναθηναϊκό ο Πούγγουρας!

Μία ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, είναι ο 22χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Πούγγουρας.

«Κλείνει» στον Παναθηναϊκό ο Πούγγουρας!

Την αμυντική του γραμμή είναι έτοιμος να ενισχύσει ο Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Δώνης κατέληξε στον… εκλεκτό και δεν είναι άλλος από τον αμυντικό του ΠΑΟΚ, Αχιλλέα Πούγγουρα.

Ο 22χρονος αμυντικός αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019. Παρόλα αυτά ο Ράσβαν Λουτσέκσου φαίνεται να μην τον υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν.

Έτσι λοιπόν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός βρίσκονται σε τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων ώστε ο νεαρός Έλληνας να μετακομίσει στην Αθήνα και στον Παναθηναϊκό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο γεννημένος στις 13 Δεκεμβρίου του 1995 ξεκίνησε στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, το περασμένο Μάρτη παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στην Άρκα Γκντίνια με την οποία αγωνίστηκε ως και τον Ιούνιο.

Νωρίτερα και τη σεζόν 2015/16 είχε αγωνιστεί και ως δανεικός στην ομάδα της Βέροιας με την οποία συμπλήρωσε 22 αναμετρήσεις.

Τέλος με την ομάδα του ΠΑΟΚ μετράει συνολικά 13 συμμετοχές (με την ανδρική ομάδα).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.