ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα συναντηθεί με Αλαφούζο ο Παϊρότζ

Στην χώρα μας βρίσκεται από χθες ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας, όπου και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο αυτές τις μέρες.

Θα συναντηθεί με Αλαφούζο ο Παϊρότζ

Ιδιαίτερα κρίσιμη πρέπει να θεωρείται για τον Παναθηναϊκό η εβδομάδα που διανύουμε μιας και ο Παϊροτζ βρίσκεται στη χώρα μας και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη Δευτέρα βρίσκεται στη χώρα μας ο γιος του Πιτ, ο οποίος έχει διάφορες συναντήσεις που αφορούν άλλες επαγγελματικές υποθέσεις του fund.

Την ίδια στιγμή μπορεί οι συζητήσεις μεταξύ Αλαφούζο- Παϊροτζ να βρίσκονται σε στάσιμο σημείο αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί και τι θα αποφασιστεί όταν οι δυο άνδρες συναντηθούν από κοντά.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.337 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές τις μέρες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.