ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΙΤ ΠΙΕΜΠΟΝΓΚΣΑΝΤ

«Πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε με Αλαφούζο»

Ο γιος του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, Πιτ, εξέφρασε την αισιοδοξία για συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο, ώστε να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε με Αλαφούζο»

Στην Ολλανδία για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Άλκμααρ με τον Παναθηναϊκό, βρέθηκε ο γιος του Παϊρότζ, Πιτ.

Ο νεαρός Πιτ αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι θα ολοκληρωθεί το deal.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Sportime»:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.419 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είμαι πολύ αισιόδοξος για την έκβαση της συμφωνίας με τον Γιάννη Αλαφούζο. Δεν είναι στιγμή για πολλά λόγια. Σε τέτοιο σημείο ρυθμίζονται πράγματα που παίζουν πάντα σημαντικό ρόλο όταν πρόκειται για τέτοιες διαπραγματεύσεις»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.