ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Το βράδυ της Πέμπτης στην Αθήνα ο Παπαγιάννης

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας στις 22:40 το βράδυ, για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Το βράδυ της Πέμπτης στην Αθήνα ο Παπαγιάννης

Με λίγη ώρα καθυστέρηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί η άφιξη του Γιώργου Παπαγιάννη στην χώρα μας. Ο νεαρός σέντερ έρχεται στη χώρα μας για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την μεταγραφή του στο «τριφύλλι».

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα στις 22:40 με πτήση που θα ξεκινήσει από το αεροδρόμιο του Μονάχου.

Τέλος, οι τελευταίες λεπτομέρειες για το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο «big Papa» θα διευθετηθούν την Παρασκευή, σε συνάντηση που θα έχει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.893 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Παπαγιάννης θα είναι πενταετούς διάρκειας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...