Μετά από λίγη ώρα καθυστέρηση ο Γιώργος Παπαγιάννης έφτασε στην Αθήνα. Ο νεαρός σέντερ έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα.

Ορισμένοι οπαδοί της ομάδας τον υποδέχτηκαν και μάλιστα του έδωσαν να φορέσει ένα κασκόλ του «τριφυλλιού».

Την Παρασκευή ο Παπαγιάννης αναμένεται να συναντηθεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ώστε να διευθετήσει και να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός σέντερ επιστρέφει στην οικογένεια του, όπως ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις, και ο Παναθηναϊκός τον περιμένει για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη θέση «5».

Αναλυτικα οι πρώτες του δηλώσεις:

«Ήταν δύο χρόνια που πήρα εμπειρίες από το ΝΒΑ, πήρα μαθήματα. Μέσα από αυτό έμαθα. Είμαι χαρούμενος, είναι σαφές. Μίλησα αμέσως με τους ατζέντηδές μου και εξήγησα ότι θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό. Εδώ είναι η οικογένειά μου. Η τελευταία εβδομάδα ήταν λίγο κρίσιμη, τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελα στο Las Vegas. Τότε άρχισα να σκέφτομαι κάποιες άλλες επιλογές, υπήρχαν κάποιες άλλες ομάδες στο ΝΒΑ που ήθελαν να πάω, αλλά εγώ ήθελα να γυρίσω εδώ»,

Για τους Έλληνες που έχει ο Παναθηναϊκός: «Είναι τεράστιο επίτευγμα για την ομάδα να έχει τόσους πολλούς Έλληνες, όλοι θα βοηθήσουμε να πάμε ψηλά».
Για τον κόσμο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέρει πόσο τον αγαπώ. Από την πρώτη στιγμή που πήγα στο ΝΒΑ, όποτε είχα μια κακή στιγμή, μου έστελναν ένα μήνυμα και με βοηθούσαν. Μπορεί να μην πρόλαβα να απαντήσω σε όλους, αλλά όλοι ξέρουν πόσο τους αγαπάω».
Για την ταλαιπωρία στο ταξίδι: «Είχα μια ταλαιπωρία σήμερα με το ταξίδι, αλλά όπως λένε, το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Έτσι έγινε και σήμερα».
Για το πέρασμά του από το ΝΒΑ: «Κοίταξα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, μπορεί να μην ήμουν έτοιμος όταν πήγα. Από εκεί και πέρα, όλα ήταν μαθήματα που θα χρησιμοποιήσω στο μέλλον μου».
Για τον  Καλάθη: «Ο Νικ που είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας, έμεινε. Ο Τζέιμς (Γκιστ) συνεχίζει. Δύο πολύ σημαντικά κομμάτια της ομάδας. Ελπίζω να πάρουμε και τους τρεις τίτλους».