Ακόμα ένα βήμα για την οριστική αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός έγινε σήμερα το μεσημέρι. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ, ο οποίος παραμένει για τρίτο 24ωρο στην Αθήνα και τρέχει τις διαδικασίες για την εξαγορά του Παναθηναϊκου.

Οι δύο άνδρες τα είπαν νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, κάτι που δείχνει πως πλέον έχει μπει στην τελική της ευθεία η υπόθεση. Κι αυτό διότι για πρώτη φορά Αλαφούζος και Παϊρότζ πραγματοποιούν δεύτερη σερί συνάντηση μέσα σε ένα 24ωρο ενώ και η παρουσία του Πιτ Πιεμπονγκσαντ στην Ολλανδία δείχνει τις διαθέσεις της ασιατικής πλευράς.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο Παϊρότζ ανέφερε στον Αλαφούζο πως μέσα στον Αύγουστο θα βάλει κάποια χρήματα και θα είναι εκείνος που θα αναλάβει την απόκτηση του σέντερ φορ που επιθυμεί ο Δωνης!

Κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να αναζητήσει ένα σέντερ φορ με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής του, πληρώνοντας φυσικά ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο.