ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός εκεί που αξίζει»

Ο Βαγγέλης Οικονόμου σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό ενώ επεσήμανε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δεν ασχολούνται με τα διοικητικά.

«Να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός εκεί που αξίζει»

Ο Βαγγέλης Οικονόμου αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στον Παναθηναϊκό ενώ όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις διοικητικές εξελίξεις ανέφερε ότι αυτός και οι συμπαίκτες έμειναν στον Παναθηναϊκό για τον Παναθηναϊκό ανεξαρτήτως αν θα έρθει νέος πρόεδρος.

Απόσπασμα της συνέντευξης του στη «Sportime»:

Για τη νέα σεζόν: «Ο Παναθηναϊκός έχει νέο προπονητή, πολύ αξιόλογο, τον Γιώργο Δώνη. Ο Νίκος Νταμπίζας έκανε εξαιρετική δουλειά και την προηγούμενη φορά που εργάστηκε στον Παναθηναϊκό. Δεν θα έχει η χρονιά καμία σχέση με πέρυσι. Όλα θα αλλάξουν. Περιμένουμε τα πάντα να μπουν σε μια τάξη, ανεξαρτήτως αν έρθει νέος πρόεδρος ή όχι. Ξεκινήσαμε από το μηδέν. Έχουμε αποβάλλει τα περυσινά. Είναι δύσκολο το διάστημα, αλλά για εμάς δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Υπάρχουν έμπειροι και νέοι παίκτες με το αρνητικό της απαγόρευσης μεταγραφών να αποτελεί εμπόδιο. Μπορούμε να κάνουμε μία καλή σεζόν, διότι το ρόστερ είναι αξιόλογο.

Είμαστε προσηλωμένοι να κάνουμε καλά τη δουλειά μας με τον προπονητή. Δουλεύουμε εδώ στην προετοιμασία μας και δεν ασχολούμαστε με το τι λένε ή τι γράφουν. Δεν πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι ποτέ αουτσάιντερ. Μπορούμε να καταλάβουμε όλοι που βρισκόμαστε. Ξεπεράσαμε και ξεπερνάμε ακόμη τα προβλήματά μας. Η σκληρή δουλειά θα φέρει αποτελέσματα. Σίγουρα θα ήταν αλλιώς με μεταγραφές και έμπειρους παίκτες, αλλιώς με νέους και φιλόδοξους. Αλλά αυτό δεν μας αποπροσανατολίζει από τους στόχους».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 107.527 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την παρουσία του Πιτ Πιεμπονγσκάντ στο φιλικό με την Άλκμααρ: «Δεν ασχολούμαστε μ΄ αυτό. Μείναμε εδώ για τον Παναθηναϊκό, χωρίς να σκεφτούμε ποιος θα είναι πρόεδρος. Δεν είναι κάτι που μας αφορά. Θέλουμε να είμαστε υγιείς, να δουλεύουμε και αγωνιστικά να γυρίσει ο Παναθηναϊκός εκεί που αξίζει».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος δυσανασχετεί με όσα βλέπει και όσα διαβάζει. Να είναι δίπλα στην ομάδα πρέπει. Μείναμε όλοι εδώ, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο κλαμπ. Θα ξεπεράσει τα προβλήματά του. Οι φίλαθλοί μας έχουν αποδείξει την αγάπη τους. Την κριτική την περιμένουμε. Περνάμε κρίση, πράγματι. Ανεξάρτητα τι θα γίνει με το ιδιοκτησιακό, να στηριχθεί η ομάδα στη νέα αρχή που κάνει με τον νέο προπονητή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...