ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χωρίς ενοικιαστές αρκετές σουίτες στη Λεωφορό

Πάνω από 10 σουίτες στη Λεωφόρο δεν έχουν κάτοχο, με το «τριφύλλι» να... ψάχνει για ενοικιαστές.

Χωρίς ενοικιαστές αρκετές σουίτες στη Λεωφορό

Ο Παναθηναϊκός με την μικρή ανακαίνιση που είχε κάνει στη Λεωφόρο το 2016 είχε προσθέσει 16 σουίτες στην κεντρική εξέδρα του γηπέδου.

Αυτές το πρώτο χρονικό διάστημα, όπως ανέφεραν οι «πράσινοι», είχαν φέρει πολλά έσοδα στην ομάδα όμως πλέον αναζητούν κάτοχο. Οι κάτοχοι στις σουίτες είναι συνήθως εταιρίες

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Livesport», οι περσινοί κάτοχοι δεν έχουν ενημερώσει αν θα ανανεώσουν με τους «πράσινους» να ψάχνουν νέους σε παραπάνω από 10 σουίτες.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.506 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.