ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μόνο ως ελεύθερος ο Βέργος

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα αποτελέσει στόχο μόνο αν μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Μόνο ως ελεύθερος ο Βέργος

Οι «πράσινοι» έχουν στο μυαλό τους να ενισχύσουν κι άλλο την επιθετική τους γραμμή, μιας και αυτή τη στιγμή αποτελείται από τους Πίσπα, Σιφναίο αλλά και τον υπό δοκιμή Ρεγκάκο. Την ίδια στιγμή δεν έχει κλείσει ακόμα ο Καμπετσής μιας και οι διαπραγματεύσεις με την Ντόρτμουντ συνεχίζονται.

Έτσι λοιπόν είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός εκτιμάει τον Βέργο ως ποδοσφαιριστή αλλά ο μόνος τρόπος για να αποτελέσει στόχος είναι να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.