ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Euroleague: «Ο Παναθηναϊκός έφερε τον Παπαγιάννη σπίτι» (pics)

Ως πρώτο θέμα «παίζει» στην ιστοσελίδα της Euroleague η επιστροφή του Γιώργου Παπαγιάννη στον Παναθηναϊκό.

Euroleague: «Ο Παναθηναϊκός έφερε τον Παπαγιάννη σπίτι» (pics)

Ο Γιώργος Παπαγιάννης συναντήθηκε σήμερα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Το γεγονός αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από το επίσημο σάιτ της Euroleague. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής ανέβασε ένα κείμενο με τίτλο « Ο Παναθηναϊκός έφερε τον Παπαγιάννη σπίτι».

Η ιστοσελίδα της Euroleague ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Παναθηναϊκός υπέγραψε τον σέντερ Γιώργο Παπαγιάννη με πενταετές deal, όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα την Παρασκευή. Ο Παπαγιάννης (2,16μ., 21 ετών) επιστρέφει στους «πράσινους», στους οποίους έπαιξε από το 2014 μέχρι το 2016 και έκανε το ντεμπούτο του στην Turkish Airlines EuroLeague τη δεύτερη σεζόν. Πέρασε τις προηγούμενες δύο σεζόν στο ΝΒΑ κυρίως στο Σακραμέντο και για λίγο στο Πόρτλαντ. Ο Παπαγιάννης, που ξεκίνησε την καριέρα του στο Περιστέρι, εκπροσώπησε την Ελλάδα σε εφηβικά και ανδρικά επίπεδα»

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.