ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πράσινος» ο Χατζηθεοδωρίδης

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης έμεινε ελεύθερος από την Μπέντφορντ και αφού περάσει ιατρικά θα υπογράψει για τρία χρόνια με τον Παναθηναϊκό.

«Πράσινος» ο Χατζηθεοδωρίδης

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται από σήμερα το βράδυ ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης. Ο νεαρός αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από την Μπρέντφορντ και αφου περάσει ιατρικά, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με το«τριφύλλι», με την αγγλική ομάδα να «κρατάει» και ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Αν όλα πάνε καλά ο Χατζηθεοδωρίδης θα μεταβεί στο Τίλμπουργκ, ώστε να ενσωματωθεί στην «πράσινη» προετοιμασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός αριστερός μπακ είχε προτάσεις από ομαδες της League one και Championship και προτίμησε τον Παναθηναϊκό.

Ο αριστερός μπακ από τα 16 του ήταν μέλος των ακαδημιών της Αρσεναλ. Τη σεζόν 1916-17 πήγε στη Μπρεντφορντ. O Χατζηθεοδωρίδης είχε αγωνιστεί με τους Λονδρέζους στο UEFA Youth League και στην U21 Premier League.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωριδης ξεκίνησε από το Α.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ της Κατερίνης και ο προπονητής του ήταν ο Στέφανος Ταβουξής. Εντάχθηκε και αυτός το 2010 στην Elite Ακαδημία της Άρσεναλ, με την έναρξη της λειτουργίας της, τότε στο Λουτράκι.

Τη Δευτέρα (16/7) ο Χατζηθεοδωρίδης έπαιξε στη φιλική ήττα της Μπρέντφορντ ΙΙ από τη Γουότφορντ ΙΙ με 4-1. Ο 21χρονος αριστερός μπακ είχε την ασίστ στο γκολ της ομάδας του και είχε καλή απόδοση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.