ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα είπαν ξανά Αλαφούζος – Παϊρότζ το μεσημέρι, πληρώνει για επιθετικό ο Ταϊλανδός!

Ακόμα ένα βήμα προς την αλλαγή ιδιοκτησίας η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά τη νέα συνάντηση του μεγαλομετοχου με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία. Διατεθειμένος να πληρώσει για να φέρει σέντερ φορ εμφανίστηκε ο Πιεμπονγκσαντ!

Τα είπαν ξανά Αλαφούζος - Παϊρότζ το μεσημέρι, πληρώνει για επιθετικό ο Ταϊλανδός!

Ακόμα ένα βήμα για την οριστική αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός έγινε σήμερα το μεσημέρι. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ, ο οποίος παραμένει για τρίτο 24ωρο στην Αθήνα και τρέχει τις διαδικασίες για την εξαγορά του Παναθηναϊκου.

Οι δύο άνδρες τα είπαν νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, κάτι που δείχνει πως πλέον έχει μπει στην τελική της ευθεία η υπόθεση. Κι αυτό διότι για πρώτη φορά Αλαφούζος και Παϊρότζ πραγματοποιούν δεύτερη σερί συνάντηση μέσα σε ένα 24ωρο ενώ και η παρουσία του Πιτ Πιεμπονγκσαντ στην Ολλανδία δείχνει τις διαθέσεις της ασιατικής πλευράς.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο Παϊρότζ ανέφερε στον Αλαφούζο πως μέσα στον Αύγουστο θα βάλει κάποια χρήματα και θα είναι εκείνος που θα αναλάβει την απόκτηση του σέντερ φορ που επιθυμεί ο Δωνης!

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.443 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να αναζητήσει ένα σέντερ φορ με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής του, πληρώνοντας φυσικά ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.