ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση στο πινγκ – πονγκ

Το γυναικείο τμήμα πινγκ-πονγκ του Παναθηναϊκού απέκτησε τις Ελίτσα Ζαμφίροβα και Νέλι Τουσλέκοβα.

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση στο πινγκ - πονγκ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός ΑΟ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τις αθλήτριες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ελίτσα Ζαμφίροβα και Νέλι Τουσλέκοβα, για την αγωνιστική σεζόν 2018-19 .

Οι δύο διεθνείς αθλήτριες από τη Βουλγαρία αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα στην προσπάθεια να επιστρέψει το τμήμα γυναικών στην Α1. Σε ότι αφορά την Ζαμφίροβα είναι 26 ετών και είναι Νο 503 στον κόσμο ενώ τον Απρίλιο του 2017 είχε φτάσει στην 344η θέση. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας από το 2015 με συμμετοχές σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην ελληνική Α1 με την ομάδα Άλφα Καλλιθέας.

Στις πρώτες της δηλώσεις ανέφερε: «Είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ τη φετινή χρονιά με τον Παναθηναϊκό που όλοι τον γνωρίζουμε στη Βουλγαρία. Στόχος όλων μας είναι να επιστρέψει άμεσα ο Σύλλογος στη μεγάλη κατηγορία ».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Νέλι Τουσλέκοβα είναι 35 ετών είναι διεθνής και έχει αγωνιστεί σε τέσσερα Πανευρωπαϊκά και τέσσερα Βαλκανικά πρωταθλήματα με την Εθνική Βουλγαρίας ενώ έχει κατακτήσει και εγχώρια πρωταθλήματα διάφορες ηλικιακές κατηγορίες. Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ελληνική Α1 με την ομάδα Σάρισες Φλώρινας και σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παίξω φέτος για τον Παναθηναϊκό, μία ομάδα με τεράστια ιστορία σε όλα τα αθλήματα. Είναι ξεκάθαρο για όλους μας ότι θέλουμε την άνοδο στην Α1 εκεί που αρμόζει στο «μέγεθος» του σωματείου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.