ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Ολλανδία ο Χατζηθεοδωρίδης

Ο νεαρός μπακ έφτασε το μεσημέρι στην Ολλανδία και ενσωματώνεται άμεσα στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Στην Ολλανδία ο Χατζηθεοδωρίδης

Ο 21χρονος άσος πέρασε τα ιατρικά τεστ και θα γίνει ποδοσφαιριστής της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Χατζηθεοδωρίδης, που εμεινε ελεύθερος από την αγγλική Μπρέντφορντ και απέρριψε προτάσεις από τις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας για να αγωνιστεί στο τριφύλλι, βρίσκεται από το μεσημέρι στην Ολλανδία και άμεσα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις των “πράσινων”.  Φυσικά, θεωρείται απίθανο να πάρει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό φιλικό (17:00) με την Άντβερπ.

Πλέον, το βάρος πέφτει στην υπόθεση υπόθεση του νεαρού στόπερ του ΠΑΟΚ, Αχιλλέα Πούγγουρα, που επίσης αναμένεται να αποκτηθεί ως ελεύθερος.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με Φώτη Ιωαννίδη (pic)
Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με Φώτη Ιωαννίδη (pic) 2.344 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...