ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Το 100% και όπου βγει…

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για όσους φλομώνουν στο ψέμα τον κόσμο του Παναθηναϊκού, όντας βολεμένοι στις καρέκλες τους και για τη μεγάλη προσπάθεια του Γιώργου Δώνη και των παικτών.

Το 100% και όπου βγει…

Ισως το χειρότερο καλοκαίρι της ιστορίας της ομάδας βιώνουν φέτος οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Ενας σύλλογος  που δεν μοιάζει σε τίποτα με το πραγματικό του μέγεθος, ένας σύλλογος που διασύρεται στις δικαστικές αίθουσες για χρέη και γίνεται χλεύη στα χείλη δικαστών, ένας σύλλογος, που για πρώτη φορά φέτος θα αρχίσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και με το -6. Ενας σύλλογος, που για πρώτη φορά έχει τιμωρηθεί με περιορισμό μεταγραφών, ένας σύλλογος, που διοικητικά δεν ξέρει τι του ξημερώνει.

Ο Αλαφούζος απέτυχε και λέει ότι αποχωρεί, ο Πάιροζ συζητάει από τον Απρίλιο να έρθει, αλλά μέχρι σήμερα 21 Ιουλίου δεν έχει υπογράψει το παραμικρό χαρτί, που να τον δεσμεύει. Τέλος Ιουνίου είχαν πει ότι θα γινόταν η μεταβίβαση, αλλά σε λίγο φεύγει ο Ιούλιος και ακόμα δεν έχει γίνει. Τώρα λένε για Αύγουστο. Ο κόσμος λογικά απορεί και φοβάται, ότι στο τέλος κάτι θα γίνει και δεν θα προχωρήσει το deal. Από την άλλη, ανησυχεί που θα… πέσει η ομάδα αν αναλάβει ο Πάιροζ.

Το όνομα του Ρέστη τρομάζει, μόνο που το ακούς ότι είναι από πίσω. Δηλωμένος οπαδός του Ολυμπιακού και φυσικά δεν ξέρουμε εκτός από τον Ρέστη ποιοι άλλοι είναι. Στην ουσία η ιστορία είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, αλλά για να είμαστε δίκαιοι και σωστοί κατ’αρχάς πρέπει να φύγουν αυτοί, που είναι σήμερα από τον σύλλογο. Απέτυχαν και όσο κάθονται από εδώ και πέρα, τόσο κακό κάνουν στον σύλλογο και ο κόσμος δεν μπορεί άλλο να τους βλέπει. Αρα η αλλαγή ιδιοκτησίας είναι επιβεβλημένη να γίνει…χθές.

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.582 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το που θα πέσουμε θα το δούμε μετά…

Την ίδια στιγμή η ομάδα δουλεύει στην Ολλανδία με στόχο του Γιώργου Δώνη να παρουσιάσει στο γήπεδο, ότι καλύτερο μπορεί με βάση το ρόστερ που έχει. Και αυτό είμαι βέβαιος ότι θα το κάνει. Στο γήπεδο θα βλέπουμε παίκτες, που θα δίνουν το 100% και βλέπουμε τι θα καταφέρουν στην διάρκεια της χρονιάς. Φυσικά όλα αυτά με μία βασική προϋπόθεση. Μόνο αν η διοίκηση πληρώνει τους παίκτες, διότι αν αρχίσουν πάλι τα περσινά το πρόβλημα θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.

Το πρώτο φιλικό δεν το είδαμε, αύριο περιμένουμε να δούμε το δεύτερο με την Αντβέρπ. Μετά το… κράξιμο που έπεσε από όλο τον κόσμο  για την μη τηλεοπτική κάλυψη του φιλικού με την Αλκμααρ, έγινε το αυτονόητο και ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να δείξει το δεύτερο. Δεν θα πανηγυρίζουμε κιόλας που έγινε το αυτονόητο, διότι αυτό που έγινε στο πρώτο φιλικό με τόσο σοβαρό αντίπαλο να μην το δούμε δεν έχει προηγούμενο για τον Παναθηναϊκό από τότε που κάνω ρεπορτάζ . Αλλά είπαμε, διοικητικά η ομάδα ΔΕΝ λειτουργεί. Και οι ελάχιστοι άνθρωποι που δίνουν και την ψυχή τους για την ομάδα, κάποιοι υπάλληλοι της ΠΑΕ είναι αυτοί που είναι απλήρωτοι και η δουλειά που κάνουν δεν φαίνεται, διότι πολύ απλά οι υπόλοιποι, τα μεγαλοστελέχη ενδιαφέρονται μόνο για την… καρέκλα τους και τον παχυλό μισθό τους και καθόλου για την ομάδα.

Και βγαίνουν και κάνουν και δηλώσεις, αγνοώντας ότι ο κόσμος δεν ΜΠΟΡΕΙ άλλο να τους ακούει και να τους βλέπει να τον φλομώνουν στα ψέμματα…

*Η Αντβέρπ είναι πιο δυνατή ομάδα από την Αλκμααρ. Καλά έκανε ο Δώνης και ζήτησε μόνο δυνατά φιλικά. Τα νέα παιδιά που έρχονται φέτος για να αποτελέσουν εναλλακτικές λύσεις ή ακόμα και να παίξουν στην ενδεκάδα θέλουν από τώρα να μπουν στα δύσκολα, έτσι ώστε να μπουν όσο το δυνατόν πιο έτοιμα στο πρωτάθλημα. Τα υπόλοιπα μετά το παιχνίδι με την Αντβέρπ…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.