ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Θ.Γιαννακόπουλος: «Μόνο επιτυχίες με τον ελληνικό κορμό»

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος καλωσορίζοντας τον Γιώργο Παπαγιάννη αναφέρθηκε και στο πόσο σημαντική είναι η ελληνοποίηση που κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Θ.Γιαννακόπουλος: «Μόνο επιτυχίες με τον ελληνικό κορμό»

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιώργου Παπαγιάννη, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Την μεταγραφή αυτή σχολίασε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος στάθηκε στο πόσο σημαντική είναι η ελληνοποίηση που γίνεται από τον Δημήτρη.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Πράσινη»:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.695 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ήθελα πολύ να επιστρέψει ο Παπαγιάννης γιατί πιστεύω και εγώ πως με τον ελληνικό κορμό που φτιάχνει ο Δημήτρης, θα έχουμε τις ανάλογες επιτυχίες με αυτές που είχαμε όταν η Εθνική Ομάδα ήταν βασισμένη στους Έλληνες του Παναθηναϊκού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...