ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δώνης: «Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε καλύτεροι…»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη μετά τη φιλική ήττα από την Αντβέρπ.

Δώνης: «Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε καλύτεροι…»

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Δώνης

«Το βασικό είναι σε κάθε παιχνίδι να βγάζουμε συμπεράσματα για το πως λειτουργεί η ομάδα. Περίμενα ότι σε αυτό το φιλικό θα ήμασταν περισσότερο κουρασμένοι επειδή έχουν δουλέψει πολύ καλά τα παιδιά αλλά και σε αυτό το παιχνίδι ήμασταν δεμένοι αμυντικά. Μετά τα πρώτα 15 λεπτά είχαμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση να χτίσουμε το παιχνίδι μας και να ελέγξουμε τον ρυθμό.

Γενικά βλέπω πως τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά τα παιδιά προσπαθούν να κάνουν όσα λέμε στις προπονήσεις. Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε πιο καλοί στο 3-4-3, σε θέμα δυνάμεων, στις μονομαχίες. Θέλω να αποφεύγουμε τα εύκολα γκολ, όπως τα σημερινά και αυτά στο φιλικό με την Άλκμααρ».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.